Περιμένει περισσότερα από Πέλκα, Πασχαλάκη και Ζαμπά

Από sfina.gr: Πολύ περισσότερα περιμένει ο Φερέιρα από Πέλκα, Πασχαλάκη και Ζαμπά.
Πηγή: sfina.gr
Περιμένει περισσότερα από Πέλκα, Πασχαλάκη και Ζαμπά

Οι τρεις παίκτες που αποτέλεσαν βαρόμετρο στην περσινή θριαμβευτική πορεία προς την κατάκτηση του νταμπλ δεν ξεκίνησαν την σεζόν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και επειδή είναι κομβικοί παίκτες στο παιχνίδι της ομάδας το ντεφορμάρισμά τους φαίνεται και προκαλεί δυσλειτουργία.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι ευκαιρίες που έχασε ο Πέλκας λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης στο τελείωμα και στο πρώτο ματς με τον Άγιαξ στη Τούμπα και στην ρεβάνς του Άμστερνταμ, αλλά και στο χθεσινό ματς στην Μπρατισλάβα, ενώ και οι τελικές του πάσες και επιλογές σε αντεπιθέσεις ήταν λανθασμένες αρκετές φορές.

Ο Ζαμπά συμπεριφέρθηκε με ατομισμό σε αρκετές περιπτώσεις στα ματς με τον Άγιαξ, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι είχε το δοκάρι στην αρχή και μετά "εξαφανίσθηκε".

Επίσης, ο Πασχαλάκης είχε μερική ευθύνη με άστοχες εξόδους στα δύο γκολ του Άγιαξ στη Τούμπα, συν το χθεσινό λάθος που έφερε το γκολ των Σλοβάκων.

Πάντως, επειδή η κλάση τους είναι αποδεδειγμένη, ο Περέιρα τους πιστεύει και θεωρεί δεδομένο ότι θα ανακάμψουν σύντομα και θα παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό.

Διαβάστε ακόμη...