Ασταμάτητες οι καταγγελίες για τη σλοβακική αστυνομία: «Στοπ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες που έρχονται στο... φως αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν την είσοδο σε 100 φιλάθλους του Δικεφάλου που είχαν κανονικά εισιτήρια!
Πηγή: sdna.gr
Ασταμάτητες οι καταγγελίες για τη σλοβακική αστυνομία: «Στοπ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες στην Μπρατισλάβα που πηγαίνουν χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καταγγέλουν πως η αστυνομία έκανε ακόμα και χρήση πλαστικών σφαιρών μέσα στην κερκίδα των οπαδών του Δικεφάλου.

Μάλιστα οι σεκιούριτι του γηπέδου χρησιμοποιούσαν σιδερένια γκλομπ ενώ η αστυνομία της Σλοβακίας χτυπούσε επίσης αδιακρίτως οπαδούς τους ΠΑΟΚ στα κεφάλια.

Την ίδια ώρα όμως, έρχεται στο... φως ακόμα μια αδιανόητη πράξη από την αστυνομία της Σλοβακίας. Και αυτό διότι υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από οπαδούς του Δικεφάλου, τους οποίους και δεν επέτρεψαν την είσοδο τους στις εξέδρες.

Συγκεκριμένα μετά την ένταση που υπήρξε, ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνέχιζε εκείνη την ώρα την προσέλευση του στο γήπεδο, ωστόσο η αστυνομία απαγόρευσε περίπου 100 οπαδούς του Δικεφάλου να μπουν μέσα στις εξέδρες ενώ είχαν αγορασμένο κανονικά εισιτήριο το οποίο και έδειξαν στις εισόδους του Tehelne Pole.

Μάλιστα η... δικαιολογία που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι της σλοβακικής αστυνομίας, ήταν πως λόγω των επεισοδίων που έγιναν, δεν θα επέτρεπαν κανέναν άλλον οπαδό του ΠΑΟΚ να μπει στο γήπεδο, σε μια κίνηση άκρως αντιδημοκρατική, για την οποία θα πρέπει να δώσει επίσημη εξήγηση και η ομάδα της Σλόβαν, η οποία έμεινε αμέτοχη στα παραπάνω γεγονότα.

Την ίδια ώρα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που είχαν κανονικά εισιτήριο και δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο αντέδρασαν στην απόφαση της αστυνομίας, η οποία τους αντιμετώπισε με άσχημο τρόπο.

Διαβάστε ακόμη...