PAOKTV: Περίπου μισή Τούμπα έκανε ήδη αγορές!

Aπό sdna.gr: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το PAOKTV και τις αγορές για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση και ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει έμπρακτα την στήριξη του ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό.
Πηγή: sdna.gr
PAOKTV: Περίπου μισή Τούμπα έκανε ήδη αγορές!

Ήταν μια απόφαση που δεν την περίμενε κανείς. Ο ΠΑΟΚ κάνει επανάσταση στο τηλεοπτικό παιχνίδι της χώρας, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά, αγώνας μεγάλης ομάδας θα μεταδοθεί μόνο από το διαδίκτυο με σύστημα pay per view!

Ο ΠΑΟΚ ενώνεται με τον κόσμο του προκειμένου να δημιουργήσει δικό του δρόμο, αλλά και παράλληλα να σπάσει το τηλεοπτικό μονοπώλιο, καθώς όπως τονίζουν στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Δικέφαλος ορίζει το μέλλον του με τους δικούς του όρους, αλλά και πως βλέπουν προοπτικές αντί για ρίσκο, βασιζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δείχνει έμπρακτα την στήριξη του για το νέο εγχείρημα της ομάδας, καθώς την πρώτη μέρα είχαν γίνει 8000 αγορές, ενώ χθες που ήταν η ευρωπαϊκή αναμέτρηση, ο αριθμός ξεπέρασε τις 12000, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ήδη σχεδόν μια μισή Τούμπα!

Όλα αυτά τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όπου όλα δείχνουν πως ο αριθμός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, την ώρα που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγούς και εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν και να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ στο νέο project.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...