Τα πλάνα του Φερέιρα

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες (21/8) στη Σλοβακία, όπου σήμερα (22/8) στις 22:00 θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα play-offs του Europa League με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλάνα του Φερέιρα

Το ματς που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Tehelne pole» θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Cosmote TV».

Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται να σκέφτεται να κάνει μια αλλαγή στο βασικό του σχήμα σε σχέση με τα δύο ματς με τον Άγιαξ, διατηρώντας το «4-4-2».

Προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Στοχ (έχει περισσότερες πιθανότητες) ή του Λημνιού στη δεξιά πλευρά αντί του Λέο Ζαμπά.

Κατά τ' άλλα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ίδια κατά τα 10/11 με εκείνη των δύο ματς με τους Ολλανδούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Μάτος, αριστερά ο Γιαννούλης και στόπερ ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ελ Καντουρί με τον Εσίτι έχοντας δεξιά τον Στοχ (ή τον Λημνιό) και αριστερά τον Μπίσεσβαρ και στην επίθεση θα παίξουν ο Άκπομ μαζί με τον Πέλκα.

Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Ντούγκλας Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδη, Πέλκα, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Διαβάστε ακόμη...