“Το PAOK TV μπορεί να έχει 400.000 συνδρομητές μόνο στη Γερμανία”!!

Από sfina.gr: To PAOK TV θα μπει στη ζωή των ΠΑΟΚτσήδων για τα καλά και κυρίως στους ομογενείς που θέλουν να βλέπουν και να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα...
Πηγή: sfina.gr
“Το PAOK TV μπορεί να έχει 400.000 συνδρομητές μόνο στη Γερμανία”!!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μόνιμος κάτοικος Μονάχου, Αριστείδης Καρασαββίδης, μίλησε στον FOCUS 103,6 και είπε: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη δίψα του λαού του ΠΑΟΚ στη Γερμανία, όπου υπάρχουν περίπου 400.000 φίλαθλοι της ομάδας και αυτό δεν είναι τραβηγμένο που σας αναφέρω. Αυτοί όλοι, μπορεί να είναι εν δυνάμει υποψήφιοι συνδρομητές του PAOK TV, γιατί έχουν όλοι τους συνδρομητική τηλεόραση και τώρα θα «διψάνε» να δουν τα παιχνίδια στο κανάλι του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι είναι πανέξυπνη κίνηση του κ. Σαββίδη και θα πρέπει να απευθυνθεί στους κατοίκους του εξωτερικού, οι οποίοι θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μπορούν να έρχονται μονίμως στη Θεσσαλονίκη».

Και για την ψυχολογία των κατοίκων του εξωτερικού: «Ζω πολλά χρόνια έξω, από τότε που τελείωσα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ξέρω από τις αντιδράσεις των ΠΑΟκτσήδων του Μονάχου και της Στουτγάρδης, γενικά της Βάδης Βυτεμβέργης, ότι υπάρχει κόσμος «τρελαμένος» με τον ΠΑΟΚ, έχουν φύγει από την πατρίδα, κυρίως από τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα και η ομάδα τους είναι ο ΠΑΟΚ, τον οποίο τον έχουν σαν θρησκεία, γι αυτό πιστεύω ότι θα γράψει πάρα πολλούς συνδρομητές το PAOK TV με την κίνηση να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...