Απέκτησε ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Είναι γνωστό, πως ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αρέσκεται στο να αποκτά νεαρούς ποδοσφαιριστές και για αυτό το λόγο απέκτησε τον ταλαντούχο γκαρντ Ζήνων Φαρχάτ.
Πηγή: inpaok.com
Απέκτησε ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

«Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.

Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.

Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.

Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...