PAOK TV: Οι αγορές ξεπέρασαν τις 8.000

Δεν έχει περάσει ούτε το πρώτο 24ωρο και ήδη οι εγγραφές στην πλατφόρμα του PAOK TV έχουν ξεπεράσει τις 8.000, ενώ μεγάλη κίνηση υπάρχει και στο χορηγικό κομμάτι.
Πηγή: arenafm.gr
PAOK TV: Οι αγορές ξεπέρασαν τις 8.000


Από χθες ο ΠΑΟΚ έχει πυροδοτήσει μία βόμβα στα τηλεοπτικά δεδομένα των αθλητικών μεταδόσεων με την πλατφόρμα του PAOK TV που έκανε τα πρώτα βήματα σε φιλικά προετοιμασίας και στιγμιότυπα δηλώσεων και προπονήσεων, να κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.
Την πρώτη ώρα οι εγγραφές έφτασαν τις 2.500, ενώ μέχρι στιγμής η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει περί 8.000 εγγραφών στην πλατφόρμα για το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του πρωταθλήματος για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ακρως ενθαρρυντική, όμως, είναι και η αντίδραση της αγοράς μέχρι στιγμής καθώς έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγούς και εταιρείες που θέλουν να στηρίξουν και να συνεργαστούν με τον ΠΑΟΚ στο νέο project που τέθηκε επί τάπητος, προχωρώντας ακόμη και στη μαζική αγορά ειδικών κουπονιών για την κάλυψη των αναγκών τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...