«Να έχουμε μία πορεία ανάλογη με την περσινή»

Για τις κληρώσεις του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, μίλησε στο acpaok.gr, η αρχηγός του Συλλόγου μας, Ανθούλα Ταρπάγκου.
Πηγή: acpaok.gr
«Να έχουμε μία πορεία ανάλογη με την περσινή»

Η 29χρονη φόργουορντ, η οποία ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ και θα αγωνίζεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μίλησε για την κλήρωση της Α'1 γυναικών αλλά και για αυτή του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Να υπενθυμίσουμε, πως στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος ανοίγει την αυλαία κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο PAOK Sports Arena, ενώ όσον αφορά το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην 2η φάση την Ελευθερία Μοσχάτου, επίσης εντός έδρας σε μονό παιχνίδι νοκ-άουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Ανθούλα Ταρπάγκου:

«Στο κύπελλο κληρωθήκαμε με μια αξιόμαχη ομάδα, την Ελευθερία Μοσχάτου η οποία ενισχύθηκε σημαντικά τόσο με Ελληνίδες όσο και με ξένες παίκτριες. Όμως το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και το αξιόλογο υλικό που έχει η ομάδα μας αποτελούν τα πλεονεκτήματα μας για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές ομάδες ξεκινώντας με τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να έχουμε μια ανάλογη πορεία με την περσινή χρονιά και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι υγεία καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...