«Ποιοτικότερος ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Ο Γέντρισεκ έχρισε τον Δικέφαλο ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Πηγή: paok24.com
«Ποιοτικότερος ο ΠΑΟΚ»

Τι είπε για τις πιθανότητες των Σλοβάκων κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να κάνει απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ένας από τους γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Έρικ Γέντρισεκ, κλήθηκε από τους Σλοβάκους να καταθέσει την άποψη του για την αναμέτρηση της Πέμπτης, με τον ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίζει πως η πιθανότητες της ομάδας της Μπρατισλάβας είναι ελάχιστες κόντρα στον ΠΑΟΚ τον οποίο χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα και πως έχει τη δυνατότητα να αποδείξει την ανωτερότητα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα πιο ποιοτικός. Η Σλόβαν θα πρέπει να φτάσει στο μάξιμουμ της αυτοσυγκέντρωσης. Θα έχει ξεχωριστή σημασία το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα της Σλόβαν και θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό εάν θέλουν να έχουν ελπίδες ενόψει της ρεβάνς.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιθανότητες της Σλόβαν Μπρατισλάβας για να περάσει στη φάση των ομίλων είναι 10%-15%. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως μπορεί, η ανωτερότητά του θα φανεί.

Είναι κλισέ, αλλά δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως η μπάλα είναι στρογγυλή. Ένα καλό αποτέλεσμα για τη Σλόβαν στην έδρα της μπορεί να αλλάξει τελείως τα δεδομένα. Γι΄αυτό και η Σλόβαν πρέπει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο πρώτο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...