Τσάβριτς : “Πολύ ισχυρός ο ΠΑΟΚ”

Aπό thessports.gr:Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας έκανε ο Αλεξάνταρ Τσάβριτς ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ αύριο (22:00) στο "Τέχελνε Πόλε".
Πηγή: thessports.gr
Τσάβριτς : “Πολύ ισχυρός ο ΠΑΟΚ”

Ο 25χρονος Σέρβος εξτρέμ μιλώντας για τον Δικέφαλο αρχικά είπε : "Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο ρόλος του φαβορί δεν είναι ο... καλύτερος. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0 και όλα είναι ανοιχτά. Σίγουρα δεν τους φοβόμαστε, αντίθετα πιστεύουμε στις ικανότητες μας και προσβλέπουμε σε αυτή την πρόκληση".

Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του αισθάνονται πίεση ο Τσάβριτς επεσήμανε : "Είναι ένας μεγάλος αγώνας αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε πίεση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όπως για οποιοδήποτε άλλο αγώνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις ικανότητες μας απέναντι σε έναν ισχυρό σύλλογο στην Ευρώπη. Αν δώσουμε το 100% έχουμε πιθανότητες και είμαι σίγουρος ότι το ποδόσφαιρο θα μας ανταμείψει. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να αγωνιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον κόσμο των δυο ομάδων που θα γεμίσει το "Τέχελνε Πόλε" ο Σέρβος τόνισε : "Όλοι θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Οι οπαδοί δεν θα είναι σημαντικοί μόνο για το αυριανό παιχνίδι, αλλά και για τον αγώνα στην Ελλάδα. Μας έχουν δώσει δύναμη πολλές φορές σε δύσκολες στιγμές. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας και θα είναι χρήσιμο να νιώσουμε την συμπαράσταση τους".

Διαβάστε ακόμη...