O ΠΑΟΚ γράφει ιστορία!

Από paok24.com: Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές, ο ΠΑΟΚ θα είχε σοβαρό πρόβλημα εάν πέντε 24ωρα πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, δεν είχε τηλεοπτική "στέγη". Δυστυχώς για ορισμένους όμως, η κατάσταση είναι διαφορετική...
Πηγή: paok24.com
O ΠΑΟΚ γράφει ιστορία!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα ξεκινήσει στις 20:00, θα μεταδοθεί από το PAOK TV με την επιλογή του Pay Per View, με τη συγκεκριμένη κίνηση να τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τους φίλους του Δικεφάλου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Ενδεικτικά, ορισμένα σχόλια φίλων του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

- Επιτέλους η ομάδα δίνει την δυνατότητα στον οπαδό να την κάνει μεγάλη. Υποχρέωσή μας τα 5 ευρώ. Ευχαριστούμε για την δυνατότητα αυτή. ΠΑΟΚ!

- Παιδιά γουστάρω την ομάδα, ιδεολογικά, ποδοσφαιρικά, κοινωνικά, αλλά να την γουστάρω και εταιρικά δεν το περίμενα. Ανεβαίνει σε όλα!!! Τα συγχαρητήρια μου!!!!!!

- Μόνοι μας και όλοι σας! Όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ μας.. Μακριά από τους εχθρούς

- Εξαιρετική κίνηση. Το ppv είναι το μέλλον. Δεν τους βλέπεις μεγάλε ΠΑΟΚ

- Βγάλτε πακέτο να το πάρουμε από τώρα για όλους τους αγώνες!

- Η καλύτερη επιλογή, ας πληρώνουν τώρα το κανάλι μας αν θέλουν να δείχνουν φάσεις

- Αυτό θέλουμε τον ΠΑΟΚ μας ανεξάρτητο, έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από κανέναν ζηλιάρη. Φουλ επίθεση προεδράρα!

- Πως το ΄λεγαν στο masterchef; "Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς". Ε ρε γούστα που έχουμε να βγάλουμε και φέτος ΠΑΟΚάρα μου!

- Μπράβο στην ΠΑΕ. Και εμείς από Τορόντο Καναδά μαζί σας.

- Αυτό είναι ένα στοίχημα για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ...Πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί

- Μπράβο έτσι, πρωτοπόροι πάντα

- Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για άλλη μια φορά... Είναι σίγουρο πως θα ζήσουμε πολλές μεγάλες στιγμές ακόμη... Συνέχισε έτσι ΠΟΝΤΙΕ και τρέλανε τους..

- Συγχαρητήρια!!! Χτυπήστε τους τώρα στο κεφάλι για τα στιγμιότυπα!!!!

- Συγχαρητήρια πολύ μεγάλη κίνηση κ σε βάθος χρόνου η αποφέρει τεράστια κέρδη στην ομάδα.. Πολλές ομάδες θ τ αντιγράψουν τα επόμενα χρόνια

- Συγχαρητήρια , pay per view ο κάθε αγώνας και οποίος θέλει πλάνα από το παιχνίδι πληρώνει - τώρα να δούμε την μαγκιά της κάθε Νόβα και των άλλων καναλιών... τρομερά έσοδα από όλους τους Έλληνες του εξωτερικού που θέλουν να δουν την ομάδα.

- Μόνοι μας να γίνουμε πηγή εσόδων για την ομάδα... Να μην τα περιμένουμε όλα από τον Ιβάν... Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!

- PAOK TV λοιπόν, για να δούμε να πληρώνουν όλοι για να δούνε τους Νταμπλούχους Ελλάδας!! Μετράμε την δύναμη μας. Αντικρίζουν τον φόβο τους.

- ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μη τρως!!! Γράψτε τους μια για πάντα. Ολοι τους και μόνοι μας

- Προς τη σωστή κατεύθυνση. Νομίζω ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης των φίλων της ομάδας στα όσα έδωσε απλόχερα ο ιδιοκτήτης της ομάδος. Την έσωσε το 2012 και έφερε 3 κύπελλα και ένα αήττητο πρωτάθλημα (double). Η ομάδα θα γίνει αυτόνομη οικονομικά. 5 ευρώ μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά σκεφτείτε ότι θα δίνατε 3 για τον καφέ. Αν πάτε στην καφετέρια, είναι το ίδιο σαν να το βλέπατε από συνδρομητική. Συνυπογράψτε το εγχείρημα της ΠΑΕ, ακόμα και με τα όποια στραβά του στην αρχη. Θεωρώ θα βγει σε καλό!! Σε πολύ καλό!!

Διαβάστε ακόμη...