Ξεκίνησε το σχεδιασμό ο Φλεβαράκης

Από sdna.gr:Διαδοχικές επαφές από το πρωί από το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει σε μια κανονική κατάσταση και να είναι σε θέση να ξεκινήσει προετοιμασία.
Πηγή: sdna.gr
Ξεκίνησε το σχεδιασμό ο Φλεβαράκης

Η επιστροφή του Κώστα Φλεβαράκη ανακοινώθηκε χθες το βράδυ από την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, αφού ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα, χάθηκε πολύς...

Η τρίτη του θητεία στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από σήμερα, με τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται από το πρωί στο γήπεδο, προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές για να αρχίσει να λειτουργεί και πάλι η ομάδα.

Πρώτο μέλημα, είναι η τακτοποίηση των παικτών που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, όπως είναι ο Μαργαρίτης και ο Σχίζας. Και οι δύο έχουν κάνει πολλή υπομονή, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και από τα χρήματα που μαζεύτηκαν στη χθεσινή συνάντηση, ένα ποσό αναμένεται να πάει σε αυτούς ως προκαταβολή διακανονισμών.

Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο του Κώστα Φλεβαράκη, όλα δείχνουν ότι εκτός του Κώστα Χαραλαμπίδη, θέση δίπλα του θα πάρει και ο Κώστας Παπάζογλου, ο οποίος αποτελεί επί χρόνια συνεργάτη του, στις περισσότερες ομάδες που δούλεψε.

Επίσης, από την ΚΑΕ γίνονται επαφές και με την πλευρά παικτών που υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο τους, για να τους δοθεί ένα ποσό, ως προκαταβολή διακανονισμών και να υπάρχει κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA.

Όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ; Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προβεί άμεσα σε κινήσεις για να στελεχωθεί η ομάδα, μια μικρή προεργασία έχει γίνει, αλλά το θέμα αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη, από τα επόμενα 24ωρα.

Σημαντική εκκρεμότητα παραμένει και η έναρξη της προετοιμασίας, με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό της ερχόμενης Δευτέρας, εφόσον βέβαια, μέχρι τότε, έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσουν προπονήσεις οι παίκτες

Διαβάστε ακόμη...