Πρόταση-ντροπή από Nova!

Από inpaok.com: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αναδείχθηκε κατά την περσινή περίοδο αήττητος πρωταθλητής και νταμπλούχος Ελλάδος, ωστόσο η Nova του έκανε μια άκρως ντροπιαστική πρόταση, για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
Πηγή: inpaok.com
Πρόταση-ντροπή από Nova!

Την ώρα που οι νταμπλούχοι συνομιλούσαν με την ΕΡΤ, το συνδρομητικό για να τους κρατήσει στις τάξεις του, επέλεξε να κάνει μια εξευτελιστική προσφορά στον Δικέφαλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Nova πρότεινε στον ΠΑΟΚ ένα ποσό αρκετά χαμηλότερο από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας, και μάλιστα χωρίς αυτό να είναι «φιξ», αλλά να εξαρτάται και από την επίτευξη στόχων.

Τόσο αποτίμησε το συνδρομητικό κανάλι την αξία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, που πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά «brand» στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και επενδύει σημαντικά ποσά για την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού προϊόντος.

Φυσικά μια τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τους «ασπρόμαυρους», ειδικά όταν για τον Παναθηναϊκό, που έχει αρκετά μειωμένη δυναμική τα τελευταία χρόνια, η πρόταση ήταν ανώτερη των πέντε εκατομμυρίων.

Η προσέγγιση της Nova ήταν αυτή που «σκότωσε» τις πιθανότητες να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ με την χθεσινή ανακοίνωση- όνειδος ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...