Ιβάνουσεκ: «Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Από sportime.gr:Το όνομα του ποδοσφαιριστή Λούκα Ιβάνουσεκ ακούστηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος μέσος επέλεξε τελικά να μείνει στην Κροατία.
Πηγή: sportime,gr
Ιβάνουσεκ: «Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντιναμό Ζάκρεμπ. Κάτι το οποίο τόνιζαν οι Κροάτες, πως το καλύτερο για τον ίδιο θα ήταν να έμενε στην πατρίδα του, για να εξελιχθεί όπως πρέπει.

Το όνομά του «έπαιξε» αρκετά για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα οι Κροάτες ανέφεραν πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση 4 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του! Από την πλευρά του βέβαια ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.
Όμως ο ποδοσφαιριστής σε δήλωση που έκανε τόνισε ότι οι Πειραιώτες του έκαναν πρόταση. Όπως ότι είχε πρόταση στα χέρια του και από τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς επίσης είχαν ενδιαφερθεί αλλά νωρίτερα και όχι τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η δήλωση του Λούκα Ιβάνουσεκ, ο οποίος εξήγησε γιατί επέλεξε να πάει στην Ντιναμό Ζάκρεμπ: «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Είχα κι άλλες προτάσεις, από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξα τη Ντιναμό. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Διαβάστε ακόμη...