Βγάζει από το τέλμα την ΚΑΕ ο Αμοιρίδης

Από paok24.com:Η σημερινή συνάντηση στα γραφεία του Α.Σ., με ανθρώπους του Ερασιτέχνη, της διοίκησης της ΚΑΕ, αλλά και με ΠΑΟΚτσήδες επιχειρηματίες, έφερε σημαντικές εξελίξεις για τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πηγή: paok24.com
Βγάζει από το τέλμα την ΚΑΕ ο Αμοιρίδης

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τον Κώστα Φλεβαράκη, αύριο αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς επίσης και να «τρέξουν» διάφορες επαφές που έχουν να κάνουν με το χορηγικό κομμάτι.

Αυτό που έλειπε όμως από τον ΠΑΟΚ, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήταν χρήματα προκειμένου να μιλήσει με τους Έλληνες παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, να διευθετήσει παλιές οφειλές για να φύγει ο κίνδυνος νέων ban και να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ.

Σε αυτό το κομμάτι, αυτήν τη στιγμή, τη λύση τη δίνει ο Κώστας Αμοιρίδης. Ο ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας, ο οποίος αποτελούσε και παλιότερα υποστηρικτή της ΚΑΕ, αλλά για διάφορους λόγους απομακρύνθηκε, είναι αυτός που βάζει το χέρι στη τσέπη για να βοηθήσει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την κατάσταση.

Κάτι τέτοιο, ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο και με τη συνδρομή Αμοιρίδη, η ΚΑΕ έχει την ευκαιρία να διευθετήσει διάφορες υποθέσεις και μαζί με κάποια χρήματα από χορηγίες, να... επανεκκινήσει, σε αυτήν τη φάση.

Όπως έγινε γνωστό και μέσω της ανακοίνωσης του Α.Σ., παρόντες στη συνάντηση, ήταν και επιχειρηματίες, που είναι δίπλα στην ΚΑΕ κι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, με τον τρόπο τους. Και αυτό το κομμάτι, είχε τη δική του σημασία, καθώς προκύπτουν νέα πρόσωπα, που ίσως απασχολήσουν περισσότερο την επικαιρότητα, από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά, όταν και λήγει η θητεία της συγκεκριμένης διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση, από τη σημερινή συνάντηση, έγιναν κάποια βήματα μπροστά, προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να λειτουργεί όσο πιο κανονικά γίνεται. Η κατάσταση παραμένει, βέβαια, ιδιαίτερα δύσκολη ωστόσο, φάνηκε ότι η ΚΑΕ, προσπαθεί έμπρακτα πλέον, να βγει από το τέλμα.

Διαβάστε ακόμη...