Απίστευτο ξεφωνητό στη NOVA!

Από paok24.com:Παίρνει μεγάλες διαστάσεις το θέμα των τηλεοπτικών
Πηγή: paok24.com
Απίστευτο ξεφωνητό στη NOVA!

Το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Ένα από τα ζητήματα που προέκυψαν αφορά τη NOVA και την στάση που φέτος έχει κρατήσει έναντι του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, τον οποίο ξεκάθαρα θεωρούν κατώτερο από τους τρεις της Αθήνας.

Η θέση της NOVA καταγράφηκε σήμερα μέσα από ανακοίνωση, όπου διαφημίζει τη συνεργασία της με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες της Αθήνας όπως αναφέρει, ενώ για τον ΠΑΟΚ τονίζει ότι... «δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση». Αυτό που δεν γράφει βέβαια αυτή η ανακοίνωση-θέση-ρεπορτάζ, είναι ποια η προσέγγιση που έκανε ή δεν έκανε το συνδρομητικό στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ για τα τηλεοπτικά δικαιώματά του και πώς ή ποιος επηρέασε αυτή τη φετινή αλλαγή στάσης του.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ που παίρνουν θέση κατά του συνδρομητικού και της θέσης που εξέφρασε δημοσίως μέσα από τη σελίδα τους στο FB. Εκεί ήδη γίνεται ένα χαμός από μηνύματα και απαντήσεις.

Διαβάστε ακόμη...