Στον ΠΑΟΚ η Ελένη Σύρρα!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια,Ελένη Σύρρα, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Πηγή: acpaok.gr
Στον ΠΑΟΚ η Ελένη Σύρρα!

Η 24χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει ύψος 170cm. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερμή Λαγκαδά το 2008 για να πάρει μεταγραφή το 2011 στον Άρη Θεσσαλονίκης. Το 2014, η Ελένη μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ το 2016 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τον Παναθλητικό Συκεών. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, η νεαρή αθλήτρια φόρεσε τα χρώματα της Νίκης Λευκάδας, με την οποία έλαβε μέρος και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση Εurocup.

Η Ελένη Σύρρα, επιπλέον, κλήθηκε το 2015 να λάβει μέρος σε φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ομάδα Νέων Γυναικών.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Ελένη Σύρρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα acpaok.gr:

"Ήταν επιθυμία χρόνων να συνεργαστώ ξανά με τον coach Μασλαρινό. Όταν αυτό γίνεται και στην πόλη μου, στην ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ, η χαρά είναι διπλή. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα, ώστε να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της. Τέλος, να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο κ. Βασίλη Αγγελίδη, καθώς και τον προπονητή μου Βασίλη Μασλαρινό. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν, με υγεία!".

Καλώς ήρθες Ελένη! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...