«Πιθανός προορισμός του Θόρσμπι ο ΠΑΟΚ, που καλύπτει τις απαιτήσεις του»

Από sdna.gr: Το όνομα του Μόρτεν Θόρσμπι με τον ΠΑΟΚ, εμπλέκουν τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για πιθανότητα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πηγή: sdna.gr
«Πιθανός προορισμός του Θόρσμπι ο ΠΑΟΚ, που καλύπτει τις απαιτήσεις του»

Ο μέσος της Σαμπντόρια, Μόρτεν Θόρσμπι, δεν έχει καταφέρει να πείσει τον προπονητή του προκειμένου να βρει μία θέση στο ρόστερ και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στο πλαίσιο αυτό, τα ιταλικά ΜΜΕ εμπλέκουν το όνομα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως αποτελεί έναν από τους πιθανούς προορισμούς του 23χρονου Νορβηγού.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sampgazzetta.it, σημειώνει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Κρεμονέζε και την Εντέλα, οι οποίες όμως θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Κάτι τέτοιο δεν βλέπει με καλό... μάτι ο Θόρσμπι, ο οποίος θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα αγοράσει τα δικαιώματά του και με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι διαθέσιμος να καλύψει τις απαιτήσεις του, σημειώνοντας πως αποτελεί την πιθανή νέα ομάδα του παίκτη.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Χερενφέιν, καταγράφοντας συνολικά 130 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 13 γκολ και μοιράζοντας οχτώ ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...