«Στόχος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Από paok24.com: Στην αφετηρία μίας χρονιάς όπου ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος θα βρεθούν αύριο το απόγευμα οι "ασπρόμαυροι".
Πηγή: paok24.com
«Στόχος το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Το πρώτο ραντεβού της σεζόν έχει δοθεί για αύριο στις 18:30 στο PAOK Sports Arena, με τον Γιούρι Φιλίποφ να μην έχει στη διάθεσή του τους Ντίμα Φιλίποφ, Γιάννη Τακουρίδη και Στιβ Μάρσαλ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αντίθετα, θα δώσουν το "παρών" οι Άλμπο και Σαντοβάλ Ρόχας, των οποίων η απόκτηση ανακοινώθηκε σήμερα, όσο και ο Ντμίτρι Ίλινιχ που πριν από μία ώρα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", με τον Γιούρι Φιλίποφ να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Είναι η αρχή μιας ακόμα απαιτητικής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ πάντα έχει στόχο το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Έγιναν σημαντικές προσθήκες στην ομάδα, οι οποίες πιστεύω θα βοηθήσουν στην επίτευξη αυτών των στόχων. Ξεκινάμε την προετοιμασία με διάθεση και περιμένουμε την ενσωμάτωση και των άλλων αθλητών μας, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...