«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα η κορυφή!»

Από paok24.com:Η καλύτερη πίβοτ του ελληνικού πρωταθλήματος αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, τους στόχους της νέας σεζόν, την πρόκληση της Ευρώπης, αλλά και τη χημεία που υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ
Πηγή: paok24.com
«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι πάντα η κορυφή!»

.Με την ελπίδα και η νέα σεζόν να βρει τον ΠΑΟΚ απόλυτο πρωταγωνιστή στην Ελλάδα, αλλά και μία αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου ξεκίνησε την προετοιμασία της.

Μία από τις παίκτριες που παραμένουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά στα «ασπρόμαυρα» είναι η Μαρία Νίκολιτς, που την περασμένη σεζόν με τις εμφανίσεις της βοήθησε τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ στο να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του τμήματος, ενώ αναδείχτηκε και καλύτερη πίβοτ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Μαρία Νίκολιτς μίλησε στο PAOK24 και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να παραμείνει και φέτος στη Θεσσαλονίκη:

«Είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, σα να είμαι στο σπίτι μου και η Θεσσαλονίκη βρίσκεται κοντά στην πατρίδα μου. Μετά την κατάκτηση του νταμπλ δεν υπήρχε λόγος να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Επίσης, το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν ήταν ακόμη ένας λόγος για να παραμείνω στην ομάδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν και την πρόκληση της Ευρώπης σχολίασε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ο στόχος κάθε σεζόν είναι να βρισκόμαστε στην κορυφή. Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στο γυναικείο χάντμπολ και θέλουμε πάντα να είμαστε πρώτες. Ελπίζουμε φέτος αυτό να γίνει χωρίς να χάσουμε κανένα παιχνίδι, γιατί την προηγούμενη σεζόν ηττηθήκαμε από την Άρτα.

Εύχομαι πως μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο και τα παιχνίδια στην Ευρώπη θα μας βοηθήσουν και αυτά. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση κόντρα στην Μουράτπασα. Είναι μία καλή ομάδα που έχει εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά προέρχεται από μία χώρα που δεν έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο του αθλήματος, όπως έχουν για παράδειγμα οι σκανδιναβικές χώρες ή η Γερμανία. Έχουμε πολλές πιθανότητες και πρέπει να δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε».

Για τη χημεία που θα έχει το φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ:

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί ξέρουμε το πώς αγωνιζόμαστε μεταξύ μας, τα συστήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμη και οι νέες παίκτριες που ήρθαν στην ομάδα, όπως η Νούσια και η Μούρνου, γνωρίζουν καλά τον ΠΑΟΚ, και δε θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο σύνολο».

Διαβάστε ακόμη...