Μία εβδομάδα υπομονής με φόντο τα τηλεοπτικά

Από paok24.com: Οι μέρες περνούν και η σέντρα για το πρωτάθλημα είναι μία εβδομάδα μακριά.
Πηγή: paok24.com
Μία εβδομάδα υπομονής με φόντο τα τηλεοπτικά

Οι αγώνες με τον Άγιαξ ήταν το πρόγευμα για ακόμα μία μεγάλη σεζόν για τον ΠΑΟΚ και τους στόχους που έχει και μέσα στη σεζόν 2019-20. Άλλωστε κανένας δεν θέλει να μείνει στο περσινό αήττητο πρωτάθλημα και στο double, αλλά σίγουρα όλοι θέλουν να συνεχίσουν στις υψηλές πτήσεις στο εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά και σε μία καλύτερη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την περσινή.

Η αρχή μπορεί να γίνει την επόμενη Πέμπτη στην Σλοβακία με την Σλόβαν, αλλά και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο ΠΑΟΚ ξεκινά τον δικό του μαραθώνιο των 26+10 αγώνων για την Superleague με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα να αποτελεί τον πρώτο του αντίπαλο στην Τούμπα. Μπορεί η νέα τηλεοπτική στέγη να μην έχει κλειδώσει με τον ΠΑΟΚ, αν και η επιλογή του Open TV είναι προ των πυλών, αλλά αντίστοιχο πρόβλημα έχουν και οι Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικός που μπορεί να έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ (όλοι εκτός του ΟΦΗ), αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τελικό ποσό της μείωσης που έρχεται από την κρατική τηλεόραση.

Από την μεριά τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ και το τεχνικό επιτελείο ξέρει πολύ καλά ότι η οικονομική συνέπεια της ομάδας δεν εξαρτάται κατά κύριο λόγο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και έτσι οι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας θα θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο κόντρα στους Παναιτωλικό και Πανιώνιο εντός έδρας, μέχρι την πρώτη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Φέτος, η χρονιά του ΠΑΟΚ ξεκινά με καλύτερες προϋποθέσεις από την περσινή μιας και δεν υπάρχει το -2 της περσινής σεζόν, αλλά ολοι ξέρουν, ότι άπαντες περιμένουν τους αήττητους πρωταθλητές στην γωνία για να αμφισβητήσουν την καλύτερη πορεία ελληνικής ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γιατί πολύ απλά τους χάλασε της δική τους ισορροπία...

Διαβάστε ακόμη...