Με το Europa League κλειδώνει και τις Κυριακές

Από paok24.com: Η βιασύνη της Superleague να βάλει τον ΠΑΟΚ Σάββατο φέρνει αλλαγές σε δύο παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Με το Europa League κλειδώνει και τις Κυριακές

Εξ αρχής να τονίσουμε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος φέτος, είχε την σφραγίδα της βοήθειας στις ελληνικές ομάδες που αγωνιζόντουσαν στα καλοκαιρινά προκριματικά. Χωρίς ντέρμπι μεταξύ τους και στον ΠΑΟΚ, ο νέος αλγόριθμος της Superleague έκλεισε το μάτι με δύο αγώνες εντός έδρας στο ξεκίνημα.

Εν τέλει ο Δικέφαλος δεν θα έχει μπροστά του αγώνες play-off του Champions League, αλλά του Europa League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Ολυμπιακός τους αγώνες κόντρα στην Κρασνοντάρ, η ΑΕΚ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ, ενώ Ατρόμητος και Άρης αποκλείστηκαν από την Λέγκια Βαρσοβίας και την Μόλντε αντίστοιχα.

Αυτό όπως σας έχουμε τονίσει και από το PAOK24 εδώ και δύο μέρες θα φέρει αλλαγές και στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής. Εξ αρχής ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται κανονικά Σάββατο με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, θα μετακομίσει την Κυριακή και πάλι στις 20:00 το βράδυ, ενώ αλλαγή αναμένεται και στον αγώνα του Άρη. Ο κλειδάριθμος της λίγκας αναφέρει ότι δεν μπορεί να γίνει αγώνας την ίδια μέρα σε Τούμπα και "Βικελίδης", με τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχει το πλεονέκτημα έναντι στον αποκλεισμένο πρόσφατα Άρη που θα μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και τις δύο μέρες.

Από την άλλη η πορεία του ΠΑΟΚ εάν περάσει στους ομίλους του Europa League θα είναι συνυφασμένη με τις Κυριακές. Οι αγώνες της Δευτέρας σε πρωτάθλημα 14 ομάδων καταργούνται εάν δει κανένας το πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει με τους αγώνες της Πέμπτης, ο ΠΑΟΚ μέχρι και τα μέσα του Δεκέμβρη θα παίζει σχεδόν αποκλειστικά τις Κυριακές, όπως και όσες ομάδες αγωνίζονται στο Europa League.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν και οι οπαδοί του Δικεφάλου που δεν εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη να κανονίζουν ευκολότερα τις ημέρες της παρουσίας τους στην πόλη για να δουν από το κοντά τον αήττητο πρωταθλητή, στην προσπάθεια του να κρατήσει τα κεκτημένα στον ελληνικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...