Το έξτρα κίνητρο του Στοχ

Από inpaok.com: O ΠΑΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας με φόντο τους ομίλους του Europa League και ο Μίροσλαβ Στοχ ετοιμάζεται για επιστροφή στα... πάτρια εδάφη.
Πηγή: inpaok.com
Το έξτρα κίνητρο του Στοχ

Μάλιστα, στον αντίπαλο πάγκο θα συναντήσει ένα «γνωστό» όνομα, που πιθανότατα δεν θα του φέρει και τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει αναλάβει ο Γιαν Κόζακ, στην πρώτη ουσιαστικά προπονητική «δουλειά» της καριέρας του.

Ένας άλλος Γιαν Κόζακ ήταν αυτός που ουσιαστικά έθεσε εκτός εθνικής Σλοβακίας τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, για περίπου 2 χρόνια!

Πρόκειται φυσικά για τον πατέρα του προπονητή της Σλόβαν, που από το 2013 ως το 2018 ήταν εκλέκτορας της Εθνικής Σλοβακίας.

Το καλοκαίρι του 2016 και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ο Μίροσλαβ Στοχ είχε έρθει σε κόντρα με τον προπονητή της Εθνικής του, ο οποίος μάλιστα δήλωσε δημόσια ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει πλέον στα αγωνιστικά του πλάνα.

Κάτι που τελικά τήρησε μέχρι το τέλος της θητείας του, αφού ο 29χρονος πλέον μεσοεπιθετικός κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική τον Νοέμβριο του 2018, όταν και είχε αναλάβει ο νυν προπονητής της ομάδας, Πάβελ Χάπαρ.

Έτσι ο Στοχ πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την Εθνική, στην νίκη κόντρα στην Ουκρανία για το Nations League, μετά την τελευταία του συμμετοχή, στην ήττα από την Ουαλία, στους ομίλους του Euro 2016!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...