«Ο ΠΑΟΚ καλύτερος του ΑΠΟΕΛ»

Από paok24.com: Ο Νίκος Μαχλάς σχολίασε τους αγώνες του Άγιαξ με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Κύπρου.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ καλύτερος του ΑΠΟΕΛ»

Οι δηλώσεις του Έλληνα πρώην διεθνή ο οποίος έπαιξε και στον Άγιαξ, αλλά και στον ΑΠΟΕΛ

Την άποψη του για τους επικείμενους αγώνες μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Άγιαξ κατάθεσε σε ολλανδική ιστοσελίδα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων, Νίκος Μαχλάς.

Στην αναφορά του ο Μαχλάς δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ:

Αρχικά ανέφερε: «Το ΑΠΟΕΛ είναι ο Άγιαξ της Κύπρου. Παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχουν γεμάτη τροπαιοθήκη. Η ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια είναι αντίστοιχη με του ΠΑΟΚ. Από πλευράς ποιότητας, εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο ψηλά από το ΑΠΟΕΛ αλλά ο Άγιαξ πρέπει να προσέξει την υποτίμηση. Το ΑΠΟΕΛ ετοιμάζει τον εαυτό του για να γράψει ιστορία απέναντι σε μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τις δυνατότητες του Άγιαξ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ ίσως υποτιμήθηκε. Οι απαιτήσεις στον Άγιαξ είναι και πάλι πολύ ψηλές μετά την περσινή σεζόν. Η περσινή ομάδα ήταν ο καλύτερος Άγιαξ που έχω δει ποτέ.

Ο Φαν ντε Μπεκ είναι φανταστικός, πολύ έξυπνος και με το τους Ζίγεχ, Τάντις και Χούντελαρ, ο Άγιαξ είναι επιθετικός. Είμαι μεγάλος φαν του Χούντελαρ. Είναι πολύ μεγαλύτερος «κίλερ» από τον Ντόλμπεργκ που έχει ταλέντο αλλά μερικές φορές δεν φαίνεται. Αυτό συμβαίνει για έναν επιθετικό αλλά πρέπει να είσαι εκεί την σωστή στιγμή και ο Χούντελαρ έχει πάντα αυτό το ένστικτο. Παρόλο που η καρδιά μου ανήκει και στο ΑΠΟΕΛ, περιμένω ότι ο Άγιαξ θα προκριθεί».

Διαβάστε ακόμη...