“Τσεκάρει” Σλόβαν ο Φερέιρα

Από sfina.gr: Να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για την Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα και για αυτό ο στενός του συνεργάτης, Τιάγκο Μαγκαγιάες θα μεταβεί αύριο (20:00) στην Σλοβακία για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Σερέντ εκτός έδρας.
Πηγή: sfina.gr
“Τσεκάρει” Σλόβαν ο Φερέιρα

Το τεχνικό τιμ έχει ήδη εικόνα για το ρόστερ και τις δυνατότητες της Σλόβαν, έχοντας παρακολουθήσει τα παιχνίδια με την Ντάνταλκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο Φερέιρα επειδή δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια θέλει να έχει μια τελευταία ευκαιρία για εξτρά συμπεράσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια εντός συνόρων, ενώ μετράει και το 4/4 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του σλοβακικού πρωταθλήματος έχει κάνει η Σλόβαν Μπρατισλάβας κερδίζοντας κατά σειρά Ποχρόνιε (1-3), Ζέμπλιν Μιχάλοβτσε (3-0), Ζένιτσα (0-3) και Ζλάτε Μοράβτσε (4-0), ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε την αδύναμη Φερονικέλι από το Κόσοβο (2-1, 0-2) και την Ντάνταλκ (1-0, 1-3).

Διαβάστε ακόμη...