Η συγκέντρωση του Α.Σ., η «πρώτη» ... χωρίς παίκτες και η απορία

Από basketplus.gr: Η προσφυγή του Λίνου Χρυσικόπουλου ήρθε να βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στον ΠΑΟΚ και πλέον η εξεύρεση λύσης είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
Πηγή: basketplus.gr
Η συγκέντρωση του Α.Σ., η «πρώτη» ... χωρίς παίκτες και η απορία

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα (19/8) θα γίνει συγκέντρωση στον Α.Σ. ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνουν συζητήσεις για να βρεθούν άνθρωποι, εντός της οικογένειας του «Δικεφάλου», που θα μπορούν και θα θέλουν να βοηθήσουν το τμήμα μπάσκετ, το οποίο «αργοπεθαίνει».

Για την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όμως η απορία που υπάρχει είναι... με ποιους παίκτες θα γίνει. Οι υπάρχοντες και δη οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Σταύρος Σχίζας, δεν προτίθενται να δώσουν το «παρόν» αν δεν πληρωθούν και η λειψανδρία στο ρόστερ ίσως φέρει απόφαση για μετάθεση της «πρώτης».

Στο μεταξύ, απορίες προκαλεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ συζητά με προπονητή του μανατζερικού γραφείου στο οποίο ανήκουν και οι τρεις παίκτες που έκαναν προσφυγή κατά της ομάδας (Μιλιένοβιτς, Ζάρας, Χρυσικόπουλος). Το ότι υποψήφιος κόουτς του ΠΑΟΚ ανήκει στο ίδιο γραφείο είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική και οι υπεύθυνοι είναι αυτοί που πρέπει να λύσουν την απορία.

Διαβάστε ακόμη...