Στο πλευρό της UEFA η Συμμορία!

Από inpaok.com: Έναν ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η UEFA απέναντι στις ελληνικές αντιδράσεις για τη διαιτησία του Άγιαξ-ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Στο πλευρό της UEFA η Συμμορία!

Η Συμμορία μπήκε ασπίδα, είδε τα πάντα ρόδινα στο Άμστερνταμ, ανακάλυψε «ντου» στα αποδυτήρια. Έχει πρόγραμμμα, με στόχο τα 30εκατ...

Ακόμα και μεγάλες ολλανδικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για «άνθρωπο που νόμιζες ότι έστειλε η UEFA για να πάει τον Άγιαξ παρακάτω». Στην Ελλάδα οι περισσότεροι αντιλήφθηκαν από τη συνολική διαιτησία του Άγγλου Κρεγκ Πόουσον ότι... κάτι δεν πήγαινε καλά ή μπορεί να υπήρχαν και αντίθετες γνώμες λόγω των γνωστής, λογικής κι αναμενόμενης, οπαδικής αντιπαλότητας.

Η λεπτή διαχωριστική γραμμή ξεπεράστηκε μόνο από τη «Συμμορία». Με μπαράζ δημοσιευμάτων, οι μέχρι πρότινος υβριστές του Θόδωρου Θεοδωρίδη, μπήκαν σαν ασπίδα μπροστά στο ξέσπασμα των Ελλήνων φίλων του ΠΑΟΚ και στήριξαν στο έπακρο τις αποφάσεις του Άγγλου διαιτητή. Τα είδαν όλα πέναλτι, ήταν σωστές και οι 8 κίτρινες σε παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν υπήρχε φάουλ στο 94' στο ημικύκλιο της περιοχής του Άγιαξ, οι καθυστερήσεις κρατήθηκαν σωστά...

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, μπήκε από τα «συμμορίτικα» Μέσα, η αποκάλυψη για επίθεση του Γιώργου Σαββίδη στους διαιτητές μέσα στα αποδυτήρια, που καταγράφηκε μάλιστα στο Φύλλο Αγώνα και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαριά καμπάνα πλεον. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν στο Λος Άντζελες εκείνη τη στιγμή, αλλά μια λεπτομέρεια δεν χαλάει μια φανταστική, κυριολεκτικά ιστορία. Εξάλλου τα Μέσα της Συμμορίας πέραν της εκτέλεσης συμβολαίων, και της υπεράσπισης κατηγορουμένων στα αμέτρητα δικαστικά σκάνδαλα, δεν έχουν και κάποια άλλη χρησιμότητα.

Είναι τουλάχιστον πιο ασφαλή για την υγεία όλων, σε σχέση με λευκά Polo και παρόμοιες τακτικές που έχουν ακολουθηθεί στο παρελθόν από τη Συμμορία, η δίκη της οποίας θυμίζουμε ότι ξεκινά στις 27 Σεπτέμβρη.

Ας μη γελιόμαστε όμως. Η υπεράσπιση και η προσπάθεια να βγει λάδι ο Θεοδωρίδης, και όλη η UEFA για τον ορισμό-έκτρωμα στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ δεν είχε στόχευση μόνο στην απώλεια των 27 εκατ ευρώ που θα εκτόξευαν αγωνιστικά τον Δικέφαλο. Είχε και στόχο να γίνουν τα... γλυκά μάτια στην διοργανώτρια αρχή ενόψει των επόμενων αγώνων. Εκεί όπου θα κριθεί μια 30άρα εκατομμύρια στο νερό.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι η «Εγκληματική» που μετονομάστηκε σε «Συμμορία» από τους εισαγγελείς, είναι έτοιμη να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να πάρει τη μεγάλη λεία της UEFA. Δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί, σε μια νύχτα μπορούν να ξεχαστούν όλα όσα έχουν γραφτεί ή ειπωθεί για τους ισχυρούς άνδρες της UEFA.

Οι παραδοσιακοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ, όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ακόμα και ο Άρης, μπορεί ένα μέρος τους να χλεύασε, να ειρωνεύτηκε, να πόσταρε στα social media με αφορμή τον αποκλεισμό του Δικεφάλου. Γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο, καζούρα, πείραγμα και... γλέντι στον χαμένο.

Από καμία πλευρά δεν υπήρξε συντονισμένη επίθεση. Από καμία άλλη ομάδα δεν υπήρξε προσπάθεια προστασίας του διαιτητή και των αποφάσεων του και στήριξη της UEFA. Από καμία άλλη οργάνωση δεν υπήρξε επικοινωνιακό μπαράζ με στόχο την... αποδόμηση των θέσεων του ΠΑΟΚ.

Καμία άλλη βέβαια δεν πρωταγωνίστησε και στη διάλυση του ελληνικού ποδοσφαίρου που τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του στη βαθμολογία της UEFA εξαιτίας της λαιμαργία και της απληστίας του ενός. Την ώρα που η Ελλάδα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει με ηλεκτροσόκ στην ποδοσφαιρική «ζωή», η Συμμορία παίζει το τελευταίο χαρτί της για 30... αργύρια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...