Η ατάκα που προκάλεσε οργή

Από paok24.com: Πώς προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Σίερντ ντε Βος.
Πηγή: paok24.com
Η ατάκα που προκάλεσε οργή

Τις έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και του ίδιου του ΠΑΟΚ και μάλιστα με επίσημο τρόπο, ξεσήκωσε η ατάκα «φωτιά» του Ολλανδού σχολιαστή με αφορμή ένα πλάνο με τους φίλους του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα ρεβάνς μεταξύ του Άγιαξ και των νταμπλούχων Ελλάδας το βράδυ της Τρίτης.

Η κάμερα εστίασε στους φίλους του ΠΑΟΚ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα που έχοντας βγάλει τις μπλούζες τους τραγουδούσαν εν χορώ για την αγαπημένη τους ομάδα και αυτό έδωσε το έναυσμα στον Ολλανδό σχολιαστή να κάνει παραλληλισμό με την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και μάλιστα με καθόλου κολακευτικό τρόπο!

Συγκεκριμένα, είπε: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι' αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν» .

Ο ίδιος μετά το σάλο που ξεσήκωσε προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να χαρακτηρίσει τα λεγόμενα του ως χιούμορ το οποίο όμως είναι κατανοητό μόνο σε όσους τον γνωρίζουν.

«Είναι προφανές πως οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν, μερικές φορές αντιδρούν με έκπληξη. Θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι, να μην είμαι μονότονος και προβλέψιμος» δήλωσε ο Σίερντ ντε Βος.

Διαβάστε ακόμη...