Η ατάκα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που... στρίμωξε τον Ολλανδό σχολιαστή

Από sdna.gr: Σε μια προσπάθεια να μην φανεί... μονότονος, μάλλον έγινε αγενής ο σχολιαστής του Άγιαξ - ΠΑΟΚ για λογαριασμό της ολλανδικής τηλεόρασης, εισπράττοντας ακόμη και την οργή των συμπατριωτών του.
Πηγή: sdna.gr
Η ατάκα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που... στρίμωξε τον Ολλανδό σχολιαστή

Μια ατάκα στην ολλανδική τηλεόραση ήταν αρκετή για να προκληθούν αντιδράσεις κατά του Sierd de Vos, ο οποίος ανέλαβε να σχολιάσει το ματς στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα για λογαριασμό της ολλανδικής τηλεόρασης.

Μόλις η κάμερα εστίασε στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν στήσει το δικό τους πάρτι, έχοντας βγάλει και τις μπλούζες τους, ειπώθηκε δημόσια από τον Ολλανδό πως: «Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι' αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν» .

Μια ατάκα που προκάλεσε ακόμη και την οργή των Ολλανδών καθώς θεώρησαν άκρως προσβλητική και προκλητική την εν λόγω αναφορά, αντιδρώντας κατά του Sierd de Vos.

Ο ίδιος, πάντως, αντιλαμβανόμενος την έκταση που πήρε το σχόλιο του, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σημειώνοντας πως ήταν κάπως... χαλαρός δεδομένου πως ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά τις διακοπές του, τονίζοντας πως: «Είναι προφανές πως οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν, μερικές φορές αντιδρούν με έκπληξη. Θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι, να μην είμαι μονότονος και προβλέψιμος».

 

 

Διαβάστε ακόμη...