Φαν Ντε Μπεκ: «Περάσαμε, αλλά μη με ρωτάτε πώς...»

Από paok24.com: Δύσκολη ομάδα για να παίξεις απέναντί της χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω της ιδιαίτερα πιθανής μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή: paok24.com
Φαν Ντε Μπεκ: «Περάσαμε, αλλά μη με ρωτάτε πώς...»

"Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι κατάληξη θα έχει το θέμα. Υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ, αλλά ακόμα δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα φανταστικό κλαμπ, όπως όμως και ο Άγιαξ. Δεν έχω παράπονο" σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος του Άγιαξ, που ερωτηθείς για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, απάντησε:

"Ήταν ένα πολύ δυνατό απόγευμα. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε και προκριθήκαμε, αλλά μη με ρωτάτε πώς. Ο ΠΑΟΚ είναι μία δύσκολη ομάδα για να την αντιμετωπίσεις. Έχει δυνατούς επιθετικούς και έπαιξαν με μεγάλες μπαλιές. Περάσαμε δύσκολα στις αντεπιθέσεις τους, ίσως να ευθύνεται γι΄ αυτό πως σε ορισμένα σημεία του αγώνα δεν ήμασταν καλοί.

Δεν ήμασταν καλοί στην οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά το πιο σημαντικό όλων ήταν το αποτέλεσμα. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα και σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη...