«Ντου» στην ΟΥΕΦΑ!

Από paok24.com: Περίπτωση ο ΠΑΟΚ να βρει το δίκιο του για την εμετική διαιτησία του Άγγλου Πόουσον, δεν υπάρχει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι φίλοι του Δικεφάλου έμειναν αδρανείς ή σταμάτησαν να εκφράζουν τη δικαιολογημένη οργή τους για τα "σφυρίγματα" του 40χρονου διαιτητή και την ΟΥΕΦΑ!
Πηγή: paok24.com
«Ντου» στην ΟΥΕΦΑ!

Κάνοντας κανείς μία "βόλτα" στον λογαριασμό της ΟΥΕΦΑ στο Facebook, θα διαπιστώσει πολύ εύκολα πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά διατεθειμένοι είναι να αφήσουν να περάσει στο "ντούκου" η απαράδεκτη διαιτησία του Πόουσον.

Σε όλα τα θέματα που έχει "ανεβάσει" η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από χθες το βράδυ έως και τώρα, υπάρχουν δεκάδες σχόλια αγανακτισμένων οπαδών του Δικεφάλου. Τα περισσότερα από αυτά, είναι... λακωνικά και περιλαμβάνουν τη φράση "Uefa Mafia", τη στιγμή που έχει γίνει trend στο Twitter το hashtag #uefamafia»!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως με τα σχόλια των φίλων του ΠΑΟΚ συμφωνούν και φίλοι άλλων κλαμπ του εξωτερικού, που είτε στο πρόσφατο παρελθόν είτε λίγο παλαιότερα, είδαν τις αγαπημένες τους ομάδες να πέφτουν θύματα τραγικών σφυριγμάτων και να αποκλείονται από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ!

Διαβάστε ακόμη...