Ματζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη εμφάνιση»

Από arenafm.gr : Με τα καλύτερα λόγια μίλησε, με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4, για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στον Άγιαξ, ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Ματζουράκης.
Πηγή: arenafm.gr
Ματζουράκης: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη εμφάνιση»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι στην Ολλανδία: «Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, παρουσιάστηκε έτοιμος. Κατόρθωσε πολλά απέναντι σε μια ομάδα, που μας κατέπληξε τη περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα καλό σύνολο και εκεί βασίστηκε. Ο προπονητής του διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα, μπαίνοντας σ΄ αυτές τις μάχες με ένα ομοιογενές σύνολο και προσθέτοντας μόνο έναν νέο παίκτη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε το παιχνίδι μετά το γκολ που σημείωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι φοβήθηκε.. Ο ΠΑΟΚ είχε θάρρος και θράσος. Έκανε πολύ μεγάλη εμφάνιση. Ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Άγιαξ να κάνει πολλά λάθη. Θεωρώ ότι κομβική στιγμή του αγώνα, ήταν η φάση που έβγαινα μπροστά τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Άκπομ έπρεπε να κάνει καλύτερη πάσα. Αν εκεί γινόταν το 2-1, τότε θα έβαζε μεγάλη πίεση στον Άγιαξ. Στον ΠΑΟΚ αξίζουν συγχαρητήρια. Να ευχηθούμε να κάνει το επόμενο βήμα και να περάσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος να ήταν προπονητής , απέναντι σε τέτοια διαιτησία: «Τίποτα δεν μπορεί να κάνει κανείς. Δεν γίνεται να πάρεις τη σφυρίχτρα από τον διαιτητή. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά και πήγε για να προλάβει να μη δεχτεί κανείς παίκτης κόκκινη κάρτα. Εγώ θα έλεγα κατ ιδίαν στον διαιτητή, ότι ήμασταν χαρούμενοι όταν μας όρισαν Άγγλο διαιτητή, αλλά δεν το απέδειξε με την παρουσία του».

Για το ότι οι ελληνικές ομάδες δε δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο Γιουρόπα Λιγκ : «Δεν νομίζω ότι το παρατάνε. Άλλα λεφτά, βέβαια, έχει το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή είναι η διαφορά».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε: «Συγχαρητήρια στον σύνολο. Υπάρχου βέβαια μονάδες που τα πήγαν εξαιρετικά. Και ο τερματοφύλακας έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ο Μπίσεσβαρ ήταν ο καλύτερο παίκτης του γηπέδου, ο Γιαννούλης ήταν πολύ καλός και ο Πέλκας ήταν καλός. Όταν βγήκε ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στη κυκλοφορία της μπάλας. Έδειξε πολύ πάθος».

Για το πρωτάθλημα: «Θα γίνει πολύ πιο σκληρό πρωτάθλημα. Μειώθηκαν οι ομάδες. Λιγότερα παιχνίδια. Θα πρέπει να παλέψεις σκληρά για να πάρεις τους βαθμούς που πρέπει».

Διαβάστε ακόμη...