Πόουσον: Μέχρι και ο Μουρίνιο συμφωνεί για τον «σφαγέα» του ΠΑΟΚ!

Απο sportime.gr: Ο Γκρεγκ Πόουσον, που σφύριξε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άγιαξ και στέρησε με τις αποφάσεις του την πρόκριση από τον Δικέφαλο είναι γνωστός στην Αγγλία για τις κακές διαιτησίες του.
Πηγή: sportime.gr
Πόουσον: Μέχρι και ο Μουρίνιο συμφωνεί για τον «σφαγέα» του ΠΑΟΚ!

Οι Άγγλοι τον «τρολάρουν» συχνά μέσω twitter ενώ αποτελεί κόκκινο πανί για τους φίλους της Λίβερπουλ. Στα... κατορθώματά του συμπεριλαμβάνεται το γεγονός πως να βγάλει εκτός εαυτού και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής μετά από δύο αναμετρήσεις στις οποίες ο Άγγλος ρέφερι ήταν ο «άρχων» του αγώνα «ξεσπάθωσε» εναντίον του. Η πιο χαρακτηριστική ήταν στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαουθάμπτον, όπου τον κατηγορεί ότι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι, στερώντας από την ομάδα του την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη.

Πρόσφατα, στις 4 Μαΐου του 2019, ο Πόουσον σφύριξε την αναμέτρηση της Τότεναμ απέναντι στην Μπόρνμουθ και έκανε και πάλι έξαλλους τους φίλους της Premier League. «Πιθανότατα ο χειρότερος διαιτητής, που έχει δει ποτέ» ήταν η ατάκα, που κατέκλυσε το Twitter για τα κατορθώματα του Άγγλου διαιτητή.

Απορίας άξια είναι φυσικά η απόφαση της UEFA να τον ορίσει σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως είναι αυτό των προκριματικών του Champions League... Φυσικά, όπως είδαμε όλοι ο Πόουσον δεν δικαίωσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την επιλογή της και στέρησε από τον ΠΑΟΚ μία σπουδαία πρόκριση.

Δείτε το βίντεο με τον Μουρίνιο να αναφέρεται στον Πόουσον:

Διαβάστε ακόμη...