Οκτώ παιχνίδια, επτά πέναλτι! (videos)

Απο paok24.com: Ασύλληπτο στατιστικό στα προκριματικά του Champions League για τον ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια
Πηγή: paok24.com
Οκτώ παιχνίδια, επτά πέναλτι! (videos)


Ο Κρεγκ Πόουσον καταλόγισε τρία πέναλτι υπέρ του Άγιαξ στη χθεσινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ, αλλά οι παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», όταν παίζουν σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπουν... συνέχεια τους αντιπάλους τους στην άσπρη βούλα.

Πέρσι, στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο, εναντίον της Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά πριν την ανάπαυλα, είχε κάνει την ανατροπή για το 3-2. Το 1-2, ήρθε από τον Πρίγιοβιτς, έπειτα από πεντακάθαρο χέρι του Ζομπνίν, αλλά στο δεύτερο μέρος, δόθηκε πέναλτι και για τους Ρώσους, σε μαρκάρισμα του Χατσερίδη στον Λουίζ Αντριάνο. Ο επιθετικός της Σπαρτάκ, δεν έπεσε καν (!!!), αλλά ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Πασχαλάκης και το δοκάρι, κράτησαν το 3-2 για τον ΠΑΟΚ.

Στα πλέι οφ κόντρα στη Μπενφίκα, στο πρώτο παιχνίδι στη Λισσαβόνα, οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτζι. Με το γκολ του Ουάρντα μετά, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

 Στη ρεβάνς; Άλλα δύο πέναλτι για τη Μπενφίκα. Ένα στο 26', με τον Σάλβιο να κάνει το 1-2, ένα στο 49', με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το τελικό, 1-4.

Με τα τρία που έδωσε υπέρ του Άγιαξ χθες ο Πόουσον, ο αριθμός έφτασε τα επτά πέναλτι, σε οκτώ αγώνες προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ; Σαν πολλά δεν είναι;

Διαβάστε ακόμη...