Ρωτούσαν πόσο θέλει για τη λήξη!

Απο inpaok.com: Το κάζο με το γκολ στις καθυστερήσεις και τον αποκλεισμό από την Τότεναμ στον περσινό ημιτελικό του Champions League θυμήθηκαν έντονα οι παίκτες του Άγιαξ. Το 3-2 από τον Μπίσεσβαρ άγχωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι μάλιστα ρωτούσαν τον διαιτητή Πόουσον πόσο χρόνο θέλει για να λήξει το ματς!
Πηγή: inpaok.com
Ρωτούσαν πόσο θέλει για τη λήξη!

«Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το παιχνίδι με την Τότεναμ. Παίχθηκε για λίγο στο κεφάλι μου. Μετά το 3-2 αμέσως ρώτησα τον διαιτητή, πόσο είχαμε ακόμη να παίξουμε... Μου απάντησε πως απέμεναν 30 δευτερόλεπτα. Ευτυχώς κρατήσαμε μέχρι τέλους την πρόκριση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μπλιντ.

Με τη σειρά του, ο Φέλτμαν αποκάλυψε τη συζήτηση που είχαν αμέσως μετά στα αποδυτήρια: «Μιλήσαμε όλοι στα αποδυτήρια για εκείνο το παιχνίδι με την Τότεναμ. Σκεφτήκαμε την απογοήτευση που είχαμε από εκείνο το παιχνίδι. Είναι ακόμη πολύ νωπό και όλοι ένιωθαν πως δεν γίνεται να μας ξανασυμβεί για δεύτερη φορά».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Μαζραουί, το μυαλό του οποίου είναι ακόμη στοιχειωμένο από τον αποκλεισμό που βίωσαν από την Τότεναμ: «Ναι, το σκεφτήκαμε. Για μια στιγμή στοίχειωσε το μυαλό μου. Αλλά ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο για δεύτερη φορά».

Διαβάστε ακόμη...