«Ο ΠΑΟΚ εξέθεσε αμυντικά τον Άγιαξ, ανακούφιση για τους Ολλανδούς»

Απο sdna.gr: Εξαιρετικά επικριτικά είναι τα ολλανδικά ΜΜΕ απέναντι στην ομάδα του Τεν Χαγκ, σημειώνοντας πως παρά την ανακούφιση που υπάρχει, ο ΠΑΟΚ εξέθεσε τον Άγιαξ και θα πρέπει να τους προβληματίσει.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ εξέθεσε αμυντικά τον Άγιαξ, ανακούφιση για τους Ολλανδούς»

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η Algemeen Dagblad, ο Άγιαξ είχε πάρει το μάθημά του από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων αλλά και πάλι εξέθεσε αμυντικά τους Ολλανδούς, με την ομάδα του Τεν Χαγκ να οδηγείται... ταρακουνημένη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ είχε προειδοποιήσει με τον Τσούμπα Άκπομ και στη συνέχεια με τον Πέλκα προτού βρει δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Είχε ήδη ταράξει την Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, το οποίο είναι πλέον γεμάτο αμφιβολίες.

Με την σειρά της η De volkskrant σημειώνει πως αυτός ο Άγιαξ δεν πρέπει να υποτιμά κανέναν. Είχε περισσότερες ευκαιρίες στο σπίτι του αλλά και πάλι παρουσίασε συγκλονιστικά αμυντικά κενά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν στην κόντρα επίθεση απέναντι σε δύο του Άγιαξ, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα Ονάνα.

Δεν ήταν η μοναδική στιγμή που φάνηκε πως ο Άγιαξ ξέχασε τα βασικά μαθήματα κατοχής και αμυντικής πειθαρχίας. Συνέβη ακριβώς μια εβδομάδαν πριν, παρεπιπτόντως και πάλι στο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Αναφερομένοι στον ΠΑΟΚ σημειώνουν πως ήταν σαφές πως δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα απέναντι στον Άγιαξ.

Φυσικά στο σύνολο των μίντια υπάρχει ειδική μνεία στη... μαγεία του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενός ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στην Ολλανδία και επέστρεψε για παράσταση.

Διαβάστε ακόμη...