Ο Κόζακ, ο Στοχ και οι… αποδείξεις!

Από thessports.gr: Τα παιχνίδια με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα είναι ιδιαίτερα για τον Μίροσλαβ Στοχ που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο επειδή πρόκειται να αντιμετωπίσει ομάδα της πατρίδας του αλλά και γιατί θα βρει απέναντι του έναν όχι και τόσο... αγαπημένο συμπατριώτη του.
Πηγή: thessports.gr
Ο Κόζακ, ο Στοχ και οι… αποδείξεις!

Προπονητής στην σλοβακική ομάδα έχει αναλάβει από τις 23 Ιουλίου ο Γιάν Κόζακ τζούνιορ, που αρχικά κάθισε στον πάγκο ως υπηρεσιακός, ωστόσο στην συνέχεια πήρε μόνιμα το χρίσμα από την διοίκηση της Σλόβαν μετά τα θετικά αποτελέσματα.

Ο 39χρονος μέχρι πρότινος κόουτς της δεύτερης ομάδας της ομάδας από την Μπρατισλάβα μετράει το 7/7 στα πρώτα του παιχνίδια και έτσι κατάφερε να κερδίσει την θέση του μόνιμα.

Το όνομα Γιάν Κόζακ σίγουρα κάτι θα σας θυμίζει, αφού ο τεχνικός της Σλόβαν είναι ο γιος του 65χρονου Σλοβάκου άλλοτε προπονητή της της εθνικής Σλοβακίας.

Η ιδιαιτερότητα για τα παιχνίδια αυτά σε ότι αφορά τον Μίροσλαβ Στοχ, είναι ότι ο πατέρας του προπονητή της Σλόβαν είναι αυτός που έδιωξε τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ από την εθνική Σλοβακίας έχοντας διαφωνία μαζί του και μάλιστα κατά την διάρκεια της προπόνησης!

Σίγουρα ο Στοχ δεν έχει να αποδείξει κάτι σε κανέναν για την αξία του, αλλά τα παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικά για τον ίδιο...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...