Η ώρα του Μέξα

Από paok24.com: Μετά τη χθεσινή κουβέντα με τον Κώστα Φλεβαράκη σήμερα έρχεται η σειρά του Κώστα Μέξα, με την απόφαση για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας, να αναμένεται άμεσα.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα του Μέξα

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης είναι αυτός που έχει εξουσιοδοτηθεί από τη διοίκηση για τις συναντήσεις με τους υποψήφιους προπονητές και χθες, έκανε μια κουβέντα σε καλό κλίμα με τον Κώστα Φλεβαράκη, όπου αναλύθηκε η κατάσταση και από τις δύο πλευρές.

Πλην του έμπειρου Έλληνα κόουτς, στον ΠΑΟΚ πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση, αναμένεται να κάνουν μία ακόμα συνάντηση σήμερα για τον πάγκο της ομάδας.

Σήμερα, είναι η σειρά του ραντεβού με τον Κώστα Μέξα. Οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία τα τελευταία 24ωρα και μετά τη σημερινή συνάντηση, αναμένεται να παρθεί οριστική απόφαση για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Η συγκεκριμένη απόφαση, βέβαια, πρέπει να παρθεί το δυνατόν συντομότερο, προκειμένου να ξεκινήσει έστω και αυτήν τη στιγμή, ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, αρχής γενομένης από τους παίκτες που έχουν συμβόλαια και στη συνέχεια, τόσο με την τακτοποίηση παλιών οφειλών σε παίκτες, όσο και με την ενίσχυση του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...