Επιστροφή στην βάση και προπόνηση

Από thessports.gr: Τα περισσότερα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ άργησαν να κοιμηθούν έχοντας τεράστιο εκνευρισμό για τα όσα έκανε ο απίθανος Κρεγκ Πόουσον στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα".
Πηγή: thessports.gr
Επιστροφή στην βάση και προπόνηση

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τους συνεργάτες του είχαν μια συζήτηση κατά την επιστροφή της ομάδας στο ξενοδοχείο, ενώ αρκετοί παίκτες στα "πηγαδάκια" που σχημάτισαν έκαναν λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις σε ότι αφορά την διαιτησία του Άγγλου.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει σήμερα στην Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ από το Άμστερνταμ, με τους παίκτες αμέσως μετά την προσγείωση να μεταβαίνουν στην Τούμπα για μια προπόνηση-χαλάρωμα.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό και από την Παρασκευή αρχίζει η προετοιμασία για την πρώτη δύσκολη εβδομάδα της σεζόν με τρία παιχνίδια μέσα σε αυτή.

Ο ΠΑΟΚ στις 22 του μηνός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, την Κυριακή στις 25 (το πρόγραμμα λέει για Σάββατο 24 του μήνα αλλά μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα αλλάξει για Κυριακή) με τον Παναιτωλικό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και την Πέμπτη στις 29 του μηνός υποδέχεται στην Τούμπα τους Σλοβάκους.

Διαβάστε ακόμη...