“Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ”

Από sfina.gr: Ο σέντερ φορ της Βίλεμ, Βαγγέλης Παυλίδης, μίλησε στον FOCUS 103,6 για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
“Εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ τον Άγιαξ”

-"Δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ, γιατί ο Άγιαξ είναι εντελώς διαφορετική ομάδα εντός και εκτός έδρας. Στην έδρα του θα είναι πολύ δυνατός και οι πιο επικίνδυνοι παίκτες του είναι ο Νέρες και ο Τάντιτς. Ειδικά ο δεύτερος, μέσα στην έδρα του Άγιαξ είναι ηγέτης. Το πρόβλημα του Άγιαξ είναι στο κέντρο της άμυνας, εκεί πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ, για να σκοράρει".

-"Κατά την εκτίμησή μου δεν πρέπει να ρισκάρει ο ΠΑΟΚ, πρέπει να προσέξει την αμυντική γραμμή του και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να βγει μπροστά για να κλέψει το παιχνίδι, γιατί ο Άγιαξ είναι πολύ καλός στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του και προχτές έβαλε 5 γκολ στο πρωτάθλημα, άρα έχει ανεβασμένη ψυχολογία".

-"Το γήπεδο του Άγιαξ δεν είναι Τούμπα, δεν είναι τόσο "θερμό" το κοινό, αλλά σίγουρα δημιουργεί μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και βοηθάει τους παίκτες. γι αυτό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο ματς από όλες τις πλευρές. Ξέρω ότι θα υπάρχουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, άρα θα είναι μια σημαντική μάχη και στην κερκίδα".

Διαβάστε ακόμη...