Ο Ολλανδός Φαν ντερ Ρόεστ στο σεμινάριο των διαιτητών για το VAR

Από sdna.gr : Ο Ολλανδός... expert για το Video Assistant Refere, Μάικ Φαν ντερ Ρόεστ θα βρίσκεται στο Καρπενήσι για το σεμινάριο της ΚΕΔ το διάστημα 14 με 18 Αυγούστου.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ολλανδός Φαν ντερ Ρόεστ στο σεμινάριο των διαιτητών για το VAR

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΕΔ:

Στα Σεμινάρια Αξιωματούχων Διαιτησίας και Παρατηρητών που θα πραγματοποιηθούν στο Καρπενήσι 14-18 Αυγούστου 2019, εντάχθηκε από φέτος και η παρουσίαση του Video Assistant Referee. Τα σεμινάρια για το VAR, θα εμπλουτίσει με τις διαλέξεις του ο Ολλανδός expert Mike Van der Roest.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης για το VAR, Μιχάλη Κουκουλάκη, αποφάσισαν να εντάξουν τη "διδασκαλία" του Video Assistant Referee στις ενότητες που θα παρουσιαστούν από τους εκπαιδευτές διαιτησίας και η χρήση του συστήματος να αναλύεται ανά φάση, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αμεσότητα, μιας και το VAR θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Διαιτησίας. Έτσι, στο τέλος κάθε ενότητας, θα υπάρχει ειδική παρουσίαση/συζήτηση για το VAR.

Πέρα όμως από τις παρουσιάσεις για το πρόγραμμα από τον κ Κουκουλάκη και τους αρμόδιους συνεργάτες του, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι στο εν λόγω σεμινάριο θα διδάξει ο Ολλανδός ειδικός της FIFA για το VAR Mike Van der Roest. Συγκεκριμένα ο κ. der Roest θα είναι ο ομιλητής στην ενότητα με τίτλο "Εκπαίδευση VAR" που θα λάβει χώρα το Σάββατο 17/08 σε δύο μέρη, με έναρξη στις 15:00.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...