Προβάδισμα Φλεβαράκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr : Προβάδισμα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ, έχει ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος είναι κοντά στην επιστροφή του στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Προβάδισμα Φλεβαράκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ... τρέχουν προκειμένου να βρουν τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν τη νέα σεζόν και στη συνέχεια να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για το χτίσιμο της ομάδας.

Στη λίστα του Δικεφάλου υπάρχουν αρκετοί τεχνικοί, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, προβάδισμα φαίνεται πως παίρνει ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο «PAOK Sports Arena».

O Τέλης Ζουρνατσίδης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΚΑΕ να ξεκινήσει συζητήσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας, είχε συνομιλία δύο ωρών στο γήπεδο της ομάδας με τον 50χρονο προπονητή, στην οποία ανέλυσε το πλάνο της νέας χρονιάς, τα δεδομένα που υπάρχουν και το πως θα πορευτούν οι «ασπρόμαυροι».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε το δικό του πλάνο και τις σκέψεις του σε πολύ καλό κλίμα.

Σύντομα αναμένεται να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα η ομάδα, καθώς θα υπάρξει συζήτηση και με έναν ακόμα υποψήφιο, με τον Φλεβαράκη ωστόσο να έχει τη δεδομένη στιγμή το προβάδισμα.

Διαβάστε ακόμη...