«Επέζησε στην καταιγίδα!»

Από inpaok.com : Από νωρίς σε ρυθμούς της μεγάλης ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ κινούνται στον Άγιαξ, αφού, κατά την προσφιλή τακτική των Ολλανδών, το live blog για τον βραδινό αγώνα (13/8, 21:30 ώρα Ελλάδος), άνοιξε από το πρωί.
Πηγή: inpaok.com
«Επέζησε στην καταιγίδα!»

Ο «Αίαντας» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρώτο παιχνίδι της Τούμπας, όπου βρήκε τους δυο μονομάχους ισόπαλους με 2-2, πριν από επτά βράδια.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται μεταξύ άλλων για το παιχνίδι πως:

«Ο Άγιαξ ξεκίνησε καλά στην Τούμπα και με ένα ελεύθερο χτύπημα από τον Χακίμ Ζιγιέχ βρήκε το γκολ. Τότε οι Έλληνες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Στο 32′ και στο 39′, με επικεφαλής του φανατικούς οπαδούς του, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, με τα γκολ του Τσούμπα Άκπομ και του Λέο Μάτος. Ο Άγιαξ επέζησε από την ελληνική… καταιγίδα και στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε με τον Χούντελαρ, για το τελικό 2-2».

Στην συνέχεια γίνεται αναφορά στις προηγούμενες δυο συναντήσεις, που έληξαν ισόπαλες με 1-1 στο Άμστερνταμ, αλλά και στην προϊστορία του Άγιαξ με τις ελληνικές ομάδες, με τους Ολλανδούς να αγνοούν την ήττα τα τελευταία 10 παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...