«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ!»

Από inpaok.com: Τη «βόμβα» Αλμπουκέρκι ενεργοποίησε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, που φέρνουν στην Θεσσαλονίκη τη διεθνή και Ολυμπιονίκη με την Εθνική Βραζιλίας πασαδόρο, δίνοντας μία διαφορετική... αίγλη στο σύνολο του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε το νταμπλ!»

Η Καρολίνα Αλμπουκέρκι, μίλησε στο ΙΝPAOK, και αναφέρθηκε στην απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα, στην δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ, τις επιτυχίες του ποδοσφαίρου, αλλά και την συνομιλία που είχε πριν στείλει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την αθλήτρια των «ασπρόμαυρων», Εύα Χαντάβα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την απόφαση να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη να αγωνιστώ με την ομάδα, και ελπίζω η σεζόν να κυλήσει όμορφα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τους στόχους της χρονιάς. Αυτοί, θα τεθούν στην πρώτη συνάντηση της ομάδας με τον νέο προπονητή. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αν γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά, ξέρω ότι η ποδοσφαιρική ομάδα πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, και είναι πάρα πολύ δυνατή. Επίσης, γνωρίζω ότι σε όλα τα αθλήματα ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και είναι στις πρώτες θέσεις».

Αν μίλησε με κάποιον πριν στείλει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο: «Μίλησα με την Χαντάβα, η οποία μου είπε για τον ΠΑΟΚ, και μου τόνισε πολλές φορές ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια! Είναι πολύ ανταγωνιστική, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ποιότητα της ομάδας».

Σχετικά με την αγωνιστική της κατάσταση: «Μέχρι να έρθω στην Ελλάδα, θα προπονούμαι με την προηγούμενή μου ομάδα, ενώ βρίσκομαι συνεχώς στο γυμναστήριο για να βελτιώνω και την φυσική μου κατάσταση, εκτός από την αγωνιστική».

Διαβάστε ακόμη...