Φαίνεται να "της μένει" ο Μπράνταριτς

Από paojk24.com:Ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στην απόκτηση του Φίλιπ Μπράνταριτς, αλλά οι τότε απαιτήσεις της Κάλιαρι σταμάτησαν την μεταγραφή. Πλέον όμως τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν
Πηγή: paok24.com
Φαίνεται να "της μένει" ο Μπράνταριτς

Από την αρχή της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου είχε ζητήσει έναν πιο αθλητικό αμυντικό μέσο με μία από τις κύριες επιλογές να είναι ο Κροάτης διεθνής της Κάλιαρι Φίλιπ Μπράνταριτς, που ήξερε καλά και ο Μάριο Μπράνκο από το πέρασμά του από το κροατικό πρωτάθλημα.

Ο μέσος της Κάλιαρι έπαιξε για έναν χρόνο στην ομάδα της Σαρδηνίας, αλλά από τον περασμένο Ιούλιο που πήγε στην Ιταλία από την Ριέκα, έχουν αλλάξει πολλά. Εξ αρχής, η ομάδα του Ρολάντο Μαράν μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, έφερε δανεικό από την Νασιονάλ, τον Κριστιάν Ολίβα, 4 χρόνια νεότερο του Μπράνταριτς, ενώ στο σύστημα με τους δύο αμυντικούς μέσους υπήρχε και ο πολύπειρος Ιταλός μέσος, Λούκα Τσιγγαρίνι. Έτσι η θέση του Μπράνταριτς στο βασικό σχήμα της Κάλιαρι άρχιζε σιγά σιγά να χάνεται από τον Ουρουγουανό μέσο, με την ομάδα της Κάλιαρι να δίνει και την ρήτρα του Ολίβα τον Ιούνιο του 2019 για να τον κάνει ολοκληρωτικά δικό της.

Αυτό έφερε τον Μπράνταριτς να χάνει τη σιγουριά που είχε πέρσι το καλοκαίρι και έτσι κάπως μπήκε στην υπόθεση ο ΠΑΟΚ. Εξ αρχής η Κάλιαρι ζήτησε διψήφιο αριθμό από τον ΠΑΟΚ με την διαπραγμάτευση όμως να πηγαίνει σε νορμάλ νούμερα. Από τον ΠΑΟΚ οι διαρροές και τα ρεπορτάζ ανέφεραν για πρόταση 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ η πλευρά της Κάλιαρι μιλούσε και πάλι για μεγάλα ποσά όπως τα 6 ή τα 7 εκατ. ευρώ. Εν τέλει ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περιμένει και πολύ τα τερτίπια της Κάλιαρι για τον Κροάτη άσο και πήγε στην πεπατημένη του Εσίτι, που ήδη μετρά και ένα 90λεπτο με τη φανέλα των πρωταθλητών.

Πλέον όμως η κατάσταση στην Κάλιαρι έχει αλλάξει. Εκτός από την μεταγραφή του Ολίβα, αλλά και το υπάρχον ρόστερ, η ομάδα της Σαρδηνίας έχει εδώ και μερικές μέρες και τον Ράτζα Ναϊγκολάν. Ο Βέλγος σούπερ σταρ μετακόμισε για οικογενειακούς λόγους στην Κάλιαρι και όπως είναι λογικό θα αποτελεί από τις πρώτες επιλογές του προπονητή Ρολάντο Μαράν. Οι θέσεις στον άξονα της ιταλικής ομάδας παραμένουν δύο, αλλά οι μνηστήρες είναι περισσότεροι από την αντίστοιχη περίοδο τον περασμένο Ιούλιο και έτσι αυτός που ίσως περισσεύει είναι ο Κροάτης μέσος που είχε εκφράσει και παλαιότερα την θέληση του να μεταγραφεί στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι ότι από την Ιταλία αναθερμαίνεται το φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Μπράνταριτς, κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο και πολύ δύσκολο πριν από έναν μήνα.

Αυτό που μένει λοιπόν είναι να δούμε εάν ο ΠΑΟΚ κάνει την τελική του κρούση για τον παίκτη μέσα στον Αύγουστο και κατά πόσο είναι διατεθειμένη να πέσει η Κάλιαρι, με τον φόβο να έχει ένα ακριβό συμβόλαιο παροπλισμένο στον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...