Πειράματα ενόψει ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Ισορροπία στην αμυντική αλλά και στην μεσοαμυντική γραμμή του Άγιαξ συνεχίζει να ψάχνει ο Έρικ Τεν Χαγκ και η άνετη επικράτηση κόντρα στην Έμεν, τον βοήθησε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να δοκιμάσει και άλλα σχήματα.
Πηγή: thessports.gr
Πειράματα ενόψει ΠΑΟΚ!

Ο «Αίαντας» ξεκίνησε με διαφοροποιημένο σχήμα, σε σχέση με αυτό στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μαζράουι να πηγαίνει στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Φέλτμαν να συνθέτει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Μαρτίνες και τους Μπλιντ και Μάριν να αποτελούν την δυάδα στον άξονα.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μάλιστα, ο Τεν Χαγκ που δείχνει ότι ακόμα το... ψάχνει, γύρισε τον Ντάνλει Μπλιντ στα στόπερ, ως παρτενέρ του Φέλντμαν, και προώθησε τον Μαρτινές στον άξονα δοκιμάζοντας έναν ακόμα ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που τα ολλανδικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τεν Χαγκ συμπεριφέρεται ακόμα σαν να βρίσκεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ψάχνοντας τρόπους να βελτιώσει την, προβληματική, μεσοαμυντική του διάταξη που δίνει αρκετούς χώρους στους αντιπάλους, όπως φάνηκε και στην Τούμπα.

Μάλιστα, σε προβλέψεις τους για την ενδεκάδα της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, οι Ολλανδοί δίνουν ένα διαφοροποιημένο σχήμα σε σχέση με αυτό της Τούμπας που θέλει τον Μπλιντ μαζί με τον Σουρς στο κέντρο της άμυνας και τον Μαρτίνες δίπλα στον Μάριν.

Ο Φαν Ντε Μπεκ συνεχίζει στην θέση δέκα, με τον Νέρες και τον Ζιγιέχ στα άκρα, και τον Τάντιτς μοναδικό προωθημένο.

Διαβάστε ακόμη...