Μετά τον Άγιαξ οι κινήσεις

Απο FORZA: Αυτή την εποχή έχουν περάσει σε δεύτερο πλάνο, αλλά οι μεταγραφικές συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει, με τον ΠΑΟΚ να ετοιμάζεται να αποκτήσει δύο παίκτες.
Πηγή: forza
Μετά τον Άγιαξ οι κινήσεις

Όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ πάει για ένα μεγάλο deal με επιθετικό, που είναι υψηλού επιπέδου και η απόκτησή του θα προκαλέσει αίσθηση.

Η υπόθεση φέρεται να έχει προχωρήσει, δεν είναι τελειωμένη, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Με τον παίκτη τα πράγματα πηγαίνουν καλά, με την ομάδα του επίσης, οι συζητήσεις μπαίνουν στην τελική ευθεία και προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η οριστική εξέλιξη!

Η απόκτηση του επιθετικού δεν θα επηρεαστεί από την έκβαση του αγώνα με τον Άγιαξ και η απόφαση για να κάνει ο ΠΑΟΚ την κίνηση είναι ειλημμένη. Αν βέβαια ο ΠΑΟΚ περάσει τους Ολλανδούς, και υπάρχουν περισσότερα εγγυημένα έσοδα (μίνιμουμ 10 εκατομμύρια, που μπορούν να φτάσουν τα 25 εκατομμύρια), τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.

Παράλληλα, τρέχει και η υπόθεση της απόκτησης αριστερού μπακ, που έχει ζητήσει ο Φερέιρα.

Όπως έγραψε η FORZA και την προηγούμενη εβδομάδα, τα περί Αλμπορνόζ που προέκυπταν από τη Γερμανία, δεν είχαν βάση, ο ΠΑΟΚ κινείται για άλλους παίκτες.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ανέφεραν ότι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι παίκτης, που έχει περάσει από το πρωτάθλημα της Κροατίας, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Και σ΄ αυτή την περίπτωση, όπως και στην περίπτωση του επιθετικού, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, αν δεν προχωρήσουν οι βασικές επιλογές. Στις εναλλακτικές επιλογές για τον επιθετικό, είναι και ο Μπλάνκο της Σαχτάρ, που έπαιξε πέρσι δανεικός στη Μάλαγα.

Διαβάστε ακόμη...