«Τα έδωσα όλα για τον ΠΑΟΚ»

Από acpaok.gr: Για μία ακόμη φορά η Ντουντουνάκη ξεχώρισε
Πηγή: paok24.com
«Τα έδωσα όλα για τον ΠΑΟΚ»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που δίνει μάχες εντός και εκτός πισίνας.

Για μία ακόμη φορά η Άννα Ντουντουνάκη κατάφερε με τις επιδόσεις της να ξεχωρίσει και μάλιστα να αναδειχτεί καλύτερη αθλήτρια του 88ου Εθνικού Πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, ενώ οι μάχες της συνεχίζονται και εκτός πισίνας, αφού η ίδια δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις οι οποίες το επόμενο διάστημα θα μπουν σε πρώτο πλάνο.

Η ίδια ανέφερε σχετικά με την παρουσία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα:

«Η χρονιά, έτσι όπως ήρθε, είναι απόλυτα επιτυχημένη στο κολύμπι και πιστεύω θα είναι και στο μεταπτυχιακό μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, σκληρή, με αϋπνίες , ξενύχτια για να διαβάσω να τα προλάβω και τα δύο. Δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω την καλύτερη προετοιμασία και γι αυτό χαίρομαι διπλά που κατάφερα να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Γενικά, όμως, είμαι ικανοποιημένη και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Τάσο Καράμπελα και τον γυμναστή μου Λάζαρο Αβίντογλου, που είναι πάντα δίπλα μου. Για τον ΠΑΟΚ θέλω να πω ότι με στηρίζουν και γι αυτό άξιζε να τα δώσω όλα κι εγώ για εκείνους, έσβησα μέσα στην πισίνα».

Διαβάστε ακόμη...