«Δεν είναι καλό για εμάς...»

Από paok24.com: Την ικανοποίησή του για την ανανέωση των συμβολαίων των Χακίμ Ζίγιεχ και Νταβίντ Νέρες, εξέφρασε ο Ντούσαν Τάντιτς, λίγες ώρες μετά την εύκολη νίκη του "Αίαντα" εις βάρος της Έμεν με 5-0.
Πηγή: paok24.com
«Δεν είναι καλό για εμάς...»

Ο Σέρβος επιθετικός του Άγιαξ, ο οποίος πέτυχε χθες το 3-0 της ομάδας του αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης, είπε χαρακτηριστικά: "Όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι για τα νέα συμβόλαια των Νέρες και Ζίγιεχ, όπως είμαι και εγώ. Ο Άγιαξ τα πήγε καλά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για την ομάδα".

Ερωτηθείς δε για το μέλλον του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, για τον οποίο Άγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ο Τάντιτς είπε: "Από την πλευρά μου εύχομαι να μείνει. Είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς. Οι οπαδοί τον λατρεύουν και ήταν πολύ ωραίο που τραγούδησαν ένα ειδικό σύνθημα γι΄ αυτόν".

Σε ότι αφορά τέλος το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ, ο διεθνής φορ τόνισε: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η πιο σημαντική διοργάνωση για εμάς. Πρέπει σε πρώτη φάση να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Δεν νομίζω πως είναι καλό για εμάς που συμμετέχουμε στα προκριματικά, ενώ πέρσι φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά. Πρέπει όμως να το αποδεχθούμε και να προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Αυτή είναι η δουλειά μας και η ευθύνη μας. Ελπίζω οι οπαδοί μας να μας συμπαρασταθούν για ακόμα μια φορά".

Διαβάστε ακόμη...