Στον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μπαλτατζής

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με τον αθλητή, Χάρη Μπαλτατζή, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Στον ΠΑΟΚ ο Χάρης Μπαλτατζής

Ο Χάρης είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ και εξτρέμ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ηλικία των έξι από τον Φίλιππο Βέροιας, εκεί όπου κατέκτησε πέντε Πανελλήνια ηλικιακά πρωταθλήματα και τέσσερα ατομικά βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη στις αντίστοιχες διοργανώσεις. Αγωνίστηκε από την ηλικία των 16 στο ανδρικό τμήμα του Φιλίππου Βέροιας.

Μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, ο Χάρης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας για την ολοκλήρωση της μετακίνησης μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση του ΠΑΟΚ αλλά και τους προπονητές, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ μέρος του τεράστιου σωματείου του ΠΑΟΚ και από πλευράς μου θα κάνω ότι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους, που έχει θέσει. Εύχομαι μία καλή χρονιά για όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες Χάρη! Πάμε ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...